top of page

Så blir din kärlekshelg


Välj ett kort

Välj ett tarotkort så får du veta lite om ditt kärleksliv under helgen 31/1-2/2. Vill du se hur framsidan på kortet du valde ser ut så hittar du det på bilden längst ner.


Det här är min tarotlek Iskandra som vill gästspela för andra gången. Framöver blir det kanske ett lite mer avancerat upplägg men nu håller vi det enkelt - ett kort, en spådom.
Du valde kort nr 1: Lagom är bäst. Du har inget emot heta kärleksstunder men du har däremot inte tänkt att kärleken ska få ta allt utrymme under helgen. Du har mycket annat att göra, kanske arbete, något med ditt hem eller en hobby som är viktig för dig. Om du är singel så är ditt intresse för att jaga efter en ny kärlek ganska svalt just nu, du har annat för dig.


Du valde kort nr 2: Goda nyheter och positiva förändringar. Helgen ser lite extra lovande ut om du är singel. Någon som du möter kan vara Helt Rätt - men ni möts troligen inte i ett romantiskt sammanhang alls så det kan ta en stund innan du på allvar lägger märke till den här personen. Har du en partner är det en bra helg för små stunder tillsammans i lugn och ro.


Du valde kort nr 3: Du har en längtan efter en specifik förbättring, och du börjar få en tydligare och tydligare idé om hur du ska kunna nå dit du vill. Du känner dig målmedveten och självsäker, och detta i sig påverkar både ditt kärleksliv och andra livsområden på ett positivt sätt. Helgen blir troligen trevlig, rätt romantisk och inte särskilt dramatisk.


Du valde kort nr 4: Helgen handlar i första hand om det materiella. Du får goda nyheter eller genomför positiva förändringar som rör ditt hem, dina ägodelar och kanske dina inkomster. Det här minskar stress och oro, och påverkar ditt kärleksliv i en trevlig riktning men det gör också att du inte hinner med särskilt mycket romantik under helgen.


Du valde kort nr 5: Väldigt fysisk helg som handlar mer om sex än om övriga sidor av kärleken. Det märks extra tydligt om du har varit krasslig eller haft ont någonstans ett tag, för din hälsa och ditt fysiska välmående får en ganska kraftig boost i samma veva. Helgen passar bra för andra former av fysisk njutning också, det måste inte handla om sex utan även beröring, dans, varma bad, god mat och god sömn platsar, till exempel.


Du valde kort nr 6: Din helg handlar mer om gemenskap, familjeliv och omsorg än den handlar om romantisk kärlek. Har du en partner handlar det mer om de band som ni delar än om förälskelse, eller sex. Men även om det blir en smula ont om rosa moln så blir det en mycket fin helg med lycka och värme som huvudtema. Kanske funderar du också lite på att utöka familjen på något vis.Så här ser korten ut med framsidan upp. De ligger i samma ordning som på den övre bilden.100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page