top of page

Så blir din kärlekshelg


Välj ett kort.

Välj ett tarotkort så får du veta lite om ditt kärleksliv under helgen 17-19/1. Vill du se hur framsidan på kortet du valde ser ut så hittar du det på bilden längst ner.


Det här är min tarotlek Iskandra som vill gästspela. Framöver blir det kanske ett lite mer avancerat upplägg men nu håller vi det enkelt - ett kort, en spådom.
Du valde kort nr 1: Det blir en passionerad helg. Det behöver inte bara handla om kärlek utan du ger dina passioner fritt spelrum även i andra sammanhang, till exempel kan du mycket väl ägna all din tid åt en specifik hobby. Men om du väljer att prioritera ditt kärleksliv så är det passion, sex och njutning som gäller. Viss risk för dåligt samvete föreligger men det inträffar i så fall efter helgen, inte under den.


Du valde kort nr 2: Om du precis har förälskat dig eller blir förälskad under helgen, då blir det också en romantisk helg med vårkänslor och pirr i magen. Men annars handlar det mycket mer om familjeliv än om romantisk kärlek. Det viktigaste för dig är att få dela glädje och nöjen med andra, och helst med människor som du bryr dig riktigt mycket om.


Du valde kort nr 3: Det blir gott om drömmar och förhoppningar men det händer antagligen inte så mycket. Det kan bero på att det inte finns någon älskling i ditt liv just nu eller att ni befinner er på olika platser. Helgen blir inte alldeles bortkastad ändå, ur dina idéer och fantasier kan en och annan framtida förbättring komma. Och du är dessutom hoppfull och på gott humör.


Du valde kort nr 4: Du har tur i kärlek och helgen blir mycket romantisk. Om du inte har en älskling redan så är det mycket troligt att du träffar en lämplig kandidat. Har du en älskling så ägnar ni en stor del av helgen åt att njuta av varandra och av kärleken som ni delar. Det blir både långa ögonkast och romantisk stämning, och en hel del sex. En väldigt fin helg med kärleken i fokus.


Du valde kort nr 5: En förändring står för dörren. Det är med stor sannolikhet en positiv förändring, kanske en ny förälskelse, känslor som mognar eller att din relation är på väg in i en ny fas. Det kan också betyda att du gör dig av med något som inte fungerar, och det processen blir i så fall ovanligt smärtfri. Kärleken står för mycket mer glädje än bekymmer i ditt liv under denna helg.


Du valde kort nr 6: Särskilt romantisk blir det inte. Kanske beror det på att du är för upptagen, antingen med att jobba eller med att styra upp dina egna livsrutiner. Det kan mycket väl hända att helgen går åt till att pyssla med livspusslet och få det att fungera. Väl använd tid men det gör att den romantiska delen av ditt kärleksliv får väldigt lite utrymme.Så här ser korten ut med framsidan upp. De ligger i samma ordning som på den övre bilden.97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page