top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Så blir din helg (välj ett kort)


Välj det kort som känns bäst för dig.

Hej, Hanna här.


Välj det kort som känns bäst för dig så får du veta lite om helgen 25-27 september. Du hittar tolkningen av ditt kort nedan, och vill du se korten framifrån så ligger den bilden längst ner.


Kort nr 1: Nio svärd

Ibland måste man få sjunka ner i det svåra, att försöka strunta i det mår man i längden mycket dåligt av. Den här helgen behöver du bearbeta dina egna negativa känslor, dina förluster och sorger, dina besvikelser och dina förlorade drömmar. Det kan handla om något specifikt som har hänt nyss, eller om gamla sorger. Inget hindrar dig från att ha en trevlig helg också, med kärlek, nöjen och familjeliv, men se till att du får lite ro, lite tid för dig själv, kanske någon att prata med som du verkligen litar på. Efteråt kommer bördan att kännas lättare.


Kort nr 2: Domen

Någonting är över, och det kan kännas mycket tungt och kanske också sorgligt. Men det är i själva verket början på något nytt och bättre. Det är kanske inte en tröst just nu, men det kommer faktiskt att ljusna längre fram och även den här förändringen, besvärlig och kanske också smärtsam som den är, kommer med tiden att framstå som något positivt. Det är dock rätt troligt att den här helgen blir ledsam eller ansträngande snarare än rolig.


Kort nr 3: Dåren

Det finns en liten risk att du senare kommer att ångra den här helgen. Den kan bli dyr, och det kan också bli så att du struntar i saker som du egentligen borde ha gjort. Men det är också så att den här helgen blir livlig, rolig, äventyrlig, spännande och antagligen romantisk. Den blir lekfull, uppiggande och inspirerande. Även om du kanske får dåligt samvete efteråt så är det här tre riktigt energigivande dagar, fulla av njutningar och skojiga överraskningar.


Kort nr 4: Stavarnas äss

Du får mer energi och din styrka växer. Exakt vad det innebär beror lite på var du personligen står. Om du till exempel känner dig trött och hängig så får du nu lite mer energi hela tiden och framemot slutet av helgen kommer förändringen att märkas tydligt. Om du redan var frisk och pigg så handlar det mer om att du får mycket gjort och kanske också sätter igång ett nytt ambitiöst projekt eftersom du har massor av kraft över. Helgen kan bli romantisk också men det är upp till dig, du måste själv skapa rätt atmosfär och sedan ta första steget.


Kort nr 5: Två mynt

Helgen är din att forma. Du kan satsa på att förbättra din ekonomi, genom nya besparingar, smarta investeringar, budgetalternativ när du roar dig, studier, något eget projekt. Eller också kan du välja en riktig nöjeshelg. Den blir troligen ganska dyr men den blir också storslagen, inspirerande och glädjefylld. Det är bara du som vet vilket alternativ som passar dig bäst.
Korten ligger i samma ordning som på bilden ovan, 1-5.

233 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page