top of page

Så blir din helg 20-22 mars


Välj ett kort

Hej, Hanna här!


Det är dags att titta lite på hur helgen 20-22 mars blir. Välj ett kort och läs sedan din spådom nedan, Vill du se de dolda korten så finns det en bild längst ner.


Du valde kort nr 1, Dåren:

Du tar dagen som den kommer. Det är bra på så vis att du inte låter oro och praktiska bekymmer tynga dig för mycket, men det är lite riskabelt på så vis att du inte alltid ser dig för och kanske inte märker om en fara hotar. Korten applåderar dig för ditt positiva sinnelag men säger samtidigt åt dig att inte ta onödiga risker. Helgen blir fin, med kärleks- eller familjelycka, stor harmoni och få konflikter, men utgifterna kan bli lite större än du egentligen hade tänkt dig om du inte ser upp.


Du valde kort nr 2, Världen:

Du står inför något nytt och du litar på att det blir bra. Det är något som påverkar ditt liv ganska mycket, till exempel ett byte av jobb eller bostad, en ny partner, ett barn, ett husdjur. Du känner dig säker på att du hanterar detta men det är samtidigt en känslig fas och du kan känna dig sårbar, inte minst för kritik. Du är väldigt kreativ och mår bra av att ägna helgen åt att skapa. Du är också den som tar hand om andra när det behövs, och det handlar inte bara om praktiska och fysiska behov utan också om råd och tröst.


Du valde kort nr 3, Prästen:

Du är klok, förnuftig och påläst. Du kanske inte är den som är snabbast på att lösa praktiska problem, men när det handlar om teoretiska kunskaper finns det ingen som slår dig. Ditt förstånd och ditt sunda förnuft är din sköld emot onödig oro och stress, en sköld som du också gärna lånar ut till andra. Du är bra på att dela med dig, har du ett överflöd så blir du bara glad om det kommer andra till nytta. Korten säger också att du kan vara lite för bra på att se framåt och lämna tråkigheter bakom dig; det kan just den här helgen göra att du siktar för långt fram och missar möjligheter som du redan har.


Du valde kort nr 4, Stavarnas Äss:

Handlingskraft, beslutsamhet och energi är starka element hos dig. Du är den som agerar, inte den som reagerar, och det gäller oavsett om du var väl förberedd eller om du ramlar in i en för dig obekant situation. Den här helgen fokuserar du på arbete, ekonomi och saker som du kan då gjorda - det är viktigt för dig att du kan se ett resultat med en gång. Antagligen är du också orolig för din ekonomi men korten pekar på att läget är betydligt bättre än du tror.


Du valde kort nr 5, Eremiten:

Du överväger allting mycket noga innan du väljer väg, och det är en strategi som du håller fast vid ännu mer när andra är oroliga, stressade eller tanklösa. Du är bra på att inte låta dig påverkas. När det kommer till kritan litar du bara på saker som du har kommit fram till på egen hand, och på beslut som du själv har fattat. Den här helgen händer ingenting alls, men det är tryggt snarare än tråkigt. Du passar på att i lugn och ro planera framtida projekt. En bra helg för research och för att skaffa nya kunskaper.Korten som ligger under ditt valda kort är dina spådomskort

251 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page