top of page

Så blir din helg 13-15 mars


Välj ett kort

Hej, Hanna här!

Det är dags att kika lite på hur helgen blir. Välj ett kort - din spådom kommer att ligga under det.


Tolkningen hittar du här nedan. Bild på samtliga kort finns längst ner på sidan.

Om någon undrar varför korten är suddiga, ja det undrar jag också. Det blev såhär hur jag än fixade med belysning, kamera och så vidare. Till sist kom jag fram till att det måste finnas något slags poäng med det så det fick helt enkelt se ut som det gjorde.
Du valde nr 1, Kejsaren: Du formar din helg själv. Det blir bra men kan kräva mer kraft än vanligt, för det är lätt att slitas med i den allmänna hetsen. Du blir irriterad om andra inte lyssnar på dig men som tur är så inträffar inte detta särskilt ofta. I grund och botten blir helgen mysig och lagom produktiv. Du står kvar med fötterna stadigt på jorden.


Du valde nr 2, De Älskande: Det blir inte den helg du hade tänkt dig, antingen för att du inte kommer åt att träffa någon som du trodde att du skulle träffa eller för att något som du planerat för har blivit inställt. Det är tråkigt, men fokusera på det positiva istället för att hålla fast vid besvikelsen. Planera något nytt som är trevligt, och väg inte det du nu har planerat mot det som kunde ha varit. Det kan fortfarande bli en fin helg.


Du valde nr 3, Påven: Du kan få en riktigt festlig helg men inte utan vissa risker. Lyssna inte på andra som vill locka med dig på saker utan gör en egen bedömning. Det är inte säkert att ditt bästa val är att avstå från nöjen, men det är alltid ett misstag att bortse från risker och problem för att de är obekväma. Det är bättre att ta en medveten risk, om man ska ta en alls. Du har för övrigt tur i kärlek under helgen.


Du valde nr 4, Dåren: Det blir en lärorik helg och det finns en risk att det beror på att du ställs inför val som du inte alls är bekant med. Bli inte stressad i så fall. Ta ett steg i taget och lita på ditt förnuft och din intuition. I efterhand kommer du att tycka att dina nya erfarenheter är värdefulla. Det här är också en bra helg för hantverk och pyssel, särskilt om du är nybörjare på området.


Du valde nr 5, Världen: Hur din helg blir är ännu inte avgjort, trots att det är fredag. Men oavsett vilken riktning helgen tar så kommer du att vara den som sprider positiv energi och hjälper andra att se framåt. Det är ganska sannolikt att du ägnar mycket tid åt att just trösta och ta hand om andra. Antagligen ägnar du också en hel del tid åt att drömma om framtida upplevelser och äventyr.


Du valde nr 6, Den Hängde: Din helg styrs väldigt mycket av andras behov. Du är den som ställer upp, fixar, ordnar och lugnar. Men du skulle må bra av att få en del tid över för egna tankar också, annars finns det en risk att både dina känslor och dina idéer aldrig får komma fram i ljuset. Och det är inte nyttigt för dig. Så försök undvika att vara en hjälpare 100% av tiden.


Du valde nr 7, Svärdens Drottning: Du är förnuftets röst för det mesta men riskerar att ryckas med om andra får panik. I värsta fall kan det här bli en helg som handlar om att fatta förhastade beslut åt olika håll. Undvik det genom att bromsa, lyssna på dig själv och lita på att ditt intellekt och dina erfarenheter leder dig åt rätt håll. I övrigt är det en bra helg för det skrivna ordet, oavsett om du själv författar eller om du läser.


Du valde nr 8, Kejsarinnan: Det du behöver mer än något annat är oplanerad tid som du kan göra vad du vill med. Det är en bra helg för småsaker och lek, pyssel och spel. Du trivs särskilt bra tillsammans med barn och djur. Men du kan också känna dig orolig över allting som just nu pågår i världen. Den oron ökar om du blir stressad och trött, så unna dig en så lat, slarvig och avkopplande helg som möjligt.
Här kan du se de dolda korten. Ordningen är densamma som på den övre bilden.


215 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page