top of page

Så blir din helg


Välj en.

Nu ska vi titta lite på hur helgen 7-9/2 blir. Den här gången döljer det sig en liten bunt med kort i varje hög. Men du väljer alltså ett alternativ mellan 1 och 6, som vanligt.


Det här är min allra blygaste tarot och hon vill inte bli presenterad så vi hoppar över den biten och går direkt på tolkningarna.

Som sagt, välj ett alternativ mellan 1 och 6, och läs din tolkning nedan.


Vill du se hur kortens framsidor ser ut så hittar du en bild längst ner.Du valde nr 1: Helgen kan bli riktigt fin men det finns en del praktiska och tekniska hinder som måste fixas till för att allt ska kunna bli bra. Korten säger att du är mer än kompetent för uppgiften, det handlar bara om att du måste välja att vara den som tar initiativet och styr upp saker snarare än den som låter andra styra. Speciellt gäller detta om du vill ha en romantisk helg eller en mysig familjehelg. Du behöver inte sikta på perfekt planering för du är bäst på att fatta smarta beslut när du är mitt i smeten.


Du valde nr 2: En romantisk helg som passar extra bra för dig som känner att kärlekslivet behöver ett lyft. En helg med fokus på kärlek och sex ger dig också chansen att ladda batterierna. Du känner dig ganska energisk men det kanske bara beror på att du var tröttare nyss och inte på att du har gott om energi nu. Du är på humör för överraskningar och spontana infall och det är bra för romantiken, men inte för plånboken. Var försiktig så att det inte blir många impulsköp.


Du valde nr 3: En perfekt helg för dig som vill investera i dig själv. Du känner dig redo att tackla nya projekt eller ta till dig nya kunskaper. Bäst blir helgen om du satsar på en bred version av friskvård, med lite andlighet, studier, kultur, träning utan stress, god vila och bra mat. Både kroppen och själen mår bra av lite extra omtanke. Det är också klokt att så gott det går undvika människor som underminerar ditt välmående eller bara är allmänt negativa. Du kan umgås med dem en annan gång.


Du valde nr 4: Den här helgen går att dela in i två delar. Dels jobbar du, antingen bokstavligen eller med olika praktiska uppgifter hemma. Dels pysslar du med dina egna intressen. Helst ensam. Du känner dig helt enkelt inte särskilt sällskaplig och du skulle må bra av att få samla tankarna utan att andra kommer med åsikter eller egna problem. Inte ens kärleken lockar särskilt mycket, du klarar dig lika bra eller bättre utan romantik just nu.


Du valde nr 5: Det händer spännande saker den här helgen men det är lite svårare att säga exakt vilka. Det beror på att du kommer att hamna i den ena valsituationen efter den andra. Oftast handlar det om att du antingen kan göra det du själv allra mest har lust med, eller offra dig och välja något som passar någon annan. Det är ungefär lika givande oavsett vilken väg du tar, och du kan också välja att vara självcentrerad ibland och fokuserad på andras välmående andra gånger. Ganska fina kärleksmöjligheter också.


Du valde nr 6: Du mår bäst av att se framåt. Om du känner dig tyngd av sorger och bekymmer så blir helgen bäst om du ägnar den åt jordnära och praktiska saker. Jobb, reparationer, hantverk, hushållspyssel. Du mår också bra av motion, särskilt om du kan få den ute i naturen. En trevlig helg som kan hjälpa dig att hitta nya vägar, men det är viktigt att du inte fastnar i att älta eller i att gräla om småsaker. Håll dig upptagen med saker som aktiverar händerna och kroppen mer än hjärnan.


Och här är korten med framsidorna upp:96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page