top of page

Så blir din helg


Välj ett kort

Välj ett tarotkort så får du veta hur helgen 24-26/1 kommer att bli.


Veckans "gästartist" heter Gally (han har bytt namn - en del av er som har varit med länge känner honom som Ghost).

Temat för den här helgen är förändring.


Enligt Gally är det väldigt många av oss som står på tröskeln till något nytt just nu.


Längst ner hittar du tarotkorten med framsidan synlig, om du vill se hur kortet du valde ser ut.
Du valde kort nr 1: Kärlek.

Den här helgen handlar om ditt förhållande till människorna som du bor med och kanske också till andra människor som du har en riktigt nära relation till. Det finns en möjlighet att göra något nytt och positivt här, att faktiskt genomföra en förändring som du antagligen redan har tänkt på ett tag. Det kan kräva lite mod, och du måste sluta tänka på tidigare misslyckanden och smärtsamma erfarenheter. Börja på ett nytt blad helt enkelt och tänk dig att det verkligen är tomt.

Stor chans att händelserna denna helg leder till romantik och kärlekslycka. Kanske med en gång, kanske tar det ett litet tag.


Du valde kort nr 2: Rensa i röran.

Det här är en perfekt helg för att rensa ut saker som tynger och hindrar dig. Inte bara prylar du inte behöver, utan också toxiska relationer, sega konflikter, tråkiga hobbies - kort sagt, om det inte tillför mer än det tar ifrån dig, kasta ut det. Passa på att få ny energi genom att vårstäda ut allt som känns unket och betungande. Sätt dig själv i centrum, behåll inte saker (oavsett om det är prylar eller aktiviteter) för andras skull utan se till att det du bär med dig är bra för dig.


Du valde kort nr 3: Snällpoäng.

Du får energi och ett gott humör av att hjälpa andra. Tappa inte bort dig själv, bara, det är inte meningen att du ska slita ut dig. Men du får din absolut bästa helg av att känna att andra behöver dig. Det gäller både i din närmaste krets - som att ge någon en välbehövlig kram eller frukost på sängen - och i ett större perspektiv, till exempel om du hjälper till med en insamling eller passar på att handla hos Röda Korset. Du mår bra av att vara omtänksam.

Det du gör under helgen kan också öppna nya intressanta dörrar för dig. Man kan säga att karma fungerar ovanligt fort i ditt fall - just denna helg.


Du valde kort nr 4: Äntligen färdigt!

Du ägnar helgen åt att göra klart en eller flera saker, och njuter av att kunna proklamera att nu är det äntligen gjort. Det kan handla om något stort projekt som en pågående renovering eller om små saker som en teckning du inte riktigt är klar med. Det viktiga är att du gör dig av de där sakerna som har legat och gnagt i bakhuvudet. Det är inte bara tillfredsställande, det gör också att du blir av med en hel del stress. Varenda sak du kan sätta punkt för är en börda mindre att kånka på.


Du valde kort nr 5: Mot nya djärva mål!

Det är dags för en positiv förändring, om du inte redan har påbörjat den. Helst ska det vara något som du kan sikta på med en gång, men om det inte går (att byta jobb till exempel tar ju oftast lite tid) så duger det ganska bra att planera nästa steg. Fundera på vad du skulle vilja ändra på, och varför. Sedan kan du också ge helgen en guldkant genom att göra en kort resa eller bara gå till en restaurang du inte besökt förr - det är läge för omväxling och nya intryck helt enkelt.

Du har också tur under helgen. Chansen att det dyker upp en extra slant eller ett roligt fynd är mycket stor.


Du valde kort nr 6: Äventyret väntar!

Din helg handlar om frihet. Det är troligen väldigt bokstavligt, till exempel i form av en resa eller i form av att du blir av med ett åtagande eller ett jobb som du inte trivs med. Men det är samtidigt något som sker inom dig och det är egentligen viktigare. Just nu klipper du många band som bara har hållit dig tillbaka - du kan till exempel ovanligt lätt bli av med ovanor. Och du är också väldigt öppen för nya intryck och upplevelser. Spännande möjligheter kommer att dyka upp.

119 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page