top of page
  • Skribentens bildTor

Ringen ligger i kläm

Hejsan! Jag har tappat bort min förlovningsring, brukar ta av den tillsammans med vigselringen på kvällarna då mina fingrar sväller. Jag hade lagt ringarna på soffbordet bredvid tv och när jag tog bort något papper från bordet så flög vigselringen iväg på golvet men, var är min förlovningsring, jag hittar den inte??! Passar på att fråga hur jag ska rädda mitt äktenskap, är det totalkört, vill så gärna att vi skall hitta tillbaka till kärleken och varandra.

A68Svar: Förlovningsringen låg kvar på bordet under en duk eller sak av tyg. När du letade föll den åt andra hållet. Den ligger antingen under soffan eller inkilad under något av porslin. Den ligger i alla fall klämd men fullt hittbar i samma rum.

Möjligen kan din partner hittat den och lagt den på ett bra ställe - fråga honom och kolla på ställen han tror du lägger ringar och sånt på.


Ang äktenskapet säger korten: Solen som lös på er båda har gått i moln och döljs bakom rutin och livsleda. Allt vardagligt kommer i vägen för det ni en gång delade.

Vägen tillbaka går genom minnena av det som var bra och fortfarande förenar er. En yngre person (troligen barn) och er omsorg om denne är nyckeln till att hitta tillbaka till varandra.

Snabb tolkning av korten: Det handlar om hopp och drömmar. Istället för att se vad ni har framför er ser han på vad som inte blev istället för det ni har. Han behöver en ny bild av framtiden. Det handlar nog mer om att han gör en ny livsplan som börjar med hans drömmar han hade för 15-20 år sedan och att han förstår att du fortfarande är den som kan få honom att nå dem.

Nej det är inte kört för er men det är en ganska jobbig väg framför er eftersom det ni har är sånt han tar för givet och det ni kan få är sånt han inte längre orkar tro på riktigt.

Han söker en nystart helt enkelt och behöver förstå att ni kan få en tillsammans.

Du är inte problemet i hans liv men han ser inte hur du kan hjälpa honom att ”vrida tillbaka klockan”. Det är naturligtvis inte möjligt – han behöver något att sträva efter, hoppas på och se fram mot. Kan ni prata om framtiden och vad ni hoppas av den finns lösningen i de drömmar ni kan enas om och runt.’

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page