top of page
  • Skribentens bildTor

Relationen växer av utmaningar eller saknad

Hej, jag ställde en fråga för någon vecka sedan om personen som jag älskar och har haft väldigt starka känslor för sedan februari. Stort tack för svar! Det är en komplicerad situation jag är i och jag vet inte hur han känner. Ändå är jag uppslukad av denna kärlek. Finns det lite mer vägledning att få om något kommer att hända mellan oss eller om jag borde gå vidare?Svar: Jag kan börja med att säga att ni passar väldigt bra ihop rent astrologiskt. Ni har ett typiskt trigonförhållande vilket gör att känslorna är otroligt starka och levande men också att de växer med avståndet och utmaningarna och att de troligen avtar när förhållandet är ”i hamn” om ni inte fortsätter utmana varandra och skapar ett växande förhållande fullt av upplevelser och aktiviteter.

Kort sagt ju mer ni längtar efter varandra eller upplever saker tillsammans desto starkare blir känslorna. Det är på sätt och vis ”vardagslunktet” som dödar den typen av förhållande så ju mer ni gör desto bättre blir relationen.

Korten säger att ni mycket väl kan få en relation men att det finns mycket praktiskt som står i vägen. Det viktigaste är at ni båda erkänner vad ni känner och båda väljer att er relation är värd sorg, uppoffringar och uppbrott.

Tag inga steg på egen hand ”för hans skull” utan om du gör saker innan er kärlek är bekräftad så ska det vara för att de stegen i sig höjer din livskvalité vare sig det blir ni eller inte.

Framtiden är inte med honom utan att du bekänner dina känslor och att han bekänner att han besvarar dem.

Han kommer bli smickrad men känslorna för dig, och tankarna på er som par, behöver växa inom honom innan han är mogen at ta steget.

Ni blir inte ett par förrän tidigast tre månader efter att han vet vad du känner.

Avvakta lite med att göra något mer än att prata med honom eller möjligen vara med honom. Din lycka är för värdefull för att offra allt för ett vagt hopp och en dröm som kanske inte blir av.

Tyvärr kommer det alltså fortsätta vara komplicerat ganska länge.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page