top of page
  • Skribentens bildTor

Rastlös själ söker förändring

Ser ni någon förändring i mitt liv i närtid, ex någon flytt eller byte av jobb? Jag börjar bli rastlös och funderar mycket på förändringar, men stannar bara i tanken hela tiden. Jag vill byta bostad och jag tror jag vill byta jobb, men är samtidigt rädd att jag tar fel beslut bara för att jag är rastlös.

”Lirca”

Ibland känns det som att man bara längtar efter att komma ur startblockenDe stora förändringarna i ditt liv kommer ske under första kvartalet 2021.

Det lönar sig att redan nu börja titta efter nytt jobb för det är dags för dig att hitta nya saker att brinna för.

”Rätt” jobb kan du hitta under hästen men du börjar inte på det förrän en bit in på 2021. Välj arbete med hjärtat och arbeta med sådant du verkligen brinner för och som det är värt att offra något för. Väljer du jobb bara efter lönechecken kommer du att i slutänden få offra betydligt mycket mer än du får om du väljer efter dina passioner.

Låt bostadsfrågan avvakta. Jobbet handlar om vem du är medan bostaden mer reflekterar hur du ser på dig själv. En ny bostad innan ett nytt jobb kommer med stor sannolikhet innebära att du ganska strax efter att du börjat inte längre känner att bostaden är rätt för dig.

Ordningen är alltså av betydelse.

Du är inne på rätt spår så lycka till med jobbletandet.

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page