top of page
  • Skribentens bildTor

Rätt Fisk???

Min fråga gäller en man som jag träffat ett par gånger under våren. Han är fisk och när jag läst om fiskens tecken så stämmer han in på en ur den rörliga dekaden. Något datum när han är född har jag däremot inte, men jag vet vilket år. Jag har sen tidigare en del dåliga erfarenheter av kärlek vilket har gjort att jag är väldigt försiktig dvs jag har blivit en ganska svårtillgänglig person. Dessutom har jag ett barn som jag inte vill blanda in i någon relation som inte är seriös. Hur som helst så är jag intresserad av denne man, att han dessutom stämmer in på en beskrivning av en man som skall komma in i mitt liv enligt ett medium som jag besökte förra året har inte precis dämpat mitt intresse men just detta har också gjort mig osäker på om mitt intresse för honom beror på honom eller mediets beskrivning av en eventuell man. Låter det förvirrat? Ja, så känns det. Kan ni se om det kommer att bli vi eller är jag "ute och seglar"? "Undrande stenbock"


Svar:

. När det kommer till ditt hjärta och ditt val så kan du lugnt lyssna på dig själv och dina egna känslor. Vad jag eller mediumet sa är de bilder och de förutsättningar som vi ser eller får. Se det som goda råd och våga lita på dig själv och ditt omdöme. Det finns alltid en liten risk att man blir bränd men om det inte var så skulle inte heller glädjen att hittat den rätte vara lika stor. Generellt sett passar Stenbockar och Fiskar ganska bra ihop och det finns också en del annat som talar för er men många planeter byter stjärntecken just under den perioden som han kan vara född i så jag vågar inte ta ut svängarna så mycket där. Däremot så är mina Tarotkort väldigt positiva de säger: En äldre man är vägen till kärleken. Det är inte en helt smärtfri väg dit och riskerna är främst ekonomiska. Klarar ni den utmaningen kommer ert förhållande att blomstra och ni kan bygga ett vackert liv tillsammans. Ensamheten kommer dock aldrig helt att lämna dig. Det kan vara att han/du tillbringar mycket tid på annan ort eller att han går bort många år före dig. Personligen skulle jag säga att det är värt att satsa på men det är du som har sista ordet. Jag önskar dig all lycka

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page