top of page

Räcker orken?


Jag har blivit tillfrågad om jag vill sitta i styrelsen på en nystartad förening. Jag är intresserad men jag är osäker på om jag orkar, hälsan är inte riktigt vad den brukade vara. Ska jag tacka ja eller ska jag avstå?

"B D"


Svar: Det här skulle kunna vara mycket givande för dig. Det stämmer ju att du har ont om ork, men om du tackar nej till saker som skulle kunna vara roliga för att istället lägga ner den energi du har på tråkigare saker, då blir konsekvensen ett tråkigt liv som sliter på dig och innehåller väldigt lite som "laddar batterierna".

Kortens råd är att du tackar ja, men innan du gör det så tittar du igenom de saker i ditt liv som kostar mest energi och så prioriterar du ner en av dem eller tar bort den helt, En del av sakerna du tror att du måste göra skulle du utan vidare kunna strunta i.

Det finns också en äldre man i din närhet som sprider mycket negativitet omkring sig. Du behöver lära dig att inte lyssna på honom. Det är antagligen inte det lättaste, men hans dystra inställning tar ifrån dig mycket av din livsglädje.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page