top of page

Problem med en överraskning


Jag har en kollega som ska sluta och vi har planerat en liten överraskning på jobbet. Kommer hen att bli glad? Jag har funderat lite om jag borde fuska och säga till hen vad som är på gång för jag vet att hen inte direkt gillar överraskningar.

"X-man"Svar: Jag tror att det i slutänden kommer ner till vem du ska ta mest hänsyn till, din kollega eller dig själv. Kollegan slutar ju, du däremot blir kvar på samma arbetsplats. Stämningen kan nog bli ganska dålig ett tag om du har "skvallrat" om överraskningen. Å andra sidan får din kollega en ganska dålig avtackning (tarotkorten betonar att du har rätt, hen avskyr verkligen överraskningar) om du inte säger något.


Ett tredje alternativ är att prata med de andra kollegerna om dina farhågor. Det vore renhårigt men det är inte troligt att de lyssnar på dig.


Det är tyvärr så att det inte finns ett alternativ som är rätt och ett som är fel här. Du måste själv välja, och tarotkorten säger att det klokaste är att välja väg med en gång och inte gå och fundera över det här. De säger också att själva evenemanget ser ut att bli lyckat oavsett vilken väg du väljer. Inte för att det trollar bort ditt problem.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page