top of page
  • Skribentens bildTor

Perfekta kandidater men avvakta till efter jul

Är det rätt tillfälle för mig att börja dejta? Jag pratar med två mer seriösa killar som vill träffas o lära kännas. Ska jag vänta eller ge det en chans? Hur vet jag vem som är ’rätt’ för just mig?

Monika


Två bra val, frågan är var du vill att det ska leda

Svar: Min inställning är att det oftare är bättre att satsa än att låta bli men korten (det är min Lenormandlek Craft som fick jobbet) säger utan tvekan att det inte är läge att ge sig in i förhållanden just nu.

Närmare bestämt:

Falskhet och andra motiv än önskan till en relation styr mötet. Offentliga rum skapar dålig atmosfär, inte närhet. Viljan att inte vara ensam skapar större ensamhet om viktiga dagar spenderas med någon bara därför.”

Min tolkning – Med julen för dörren finns det en risk att det blir en halvhjärtad dejt som i värsta fall leder till en jul där främlingar låssas dela mer än de gör. En sådan start är dålig för alla tänkbara relationer.

Dock säger korten om att inte dejta:

”Letandet efter kärlek försvinner i familjeband och ansvar. Att leva lögnen om att vara någon du inte är tär på dig.”

Min tolkning av detta något kryptiska budskap – Familj och nära vänner kommer ta en stor del av din fritid framöver men var ärlig med vem du är och vad du känner. Annars blir julen en fasad av låssad närhet som leder till dåliga personliga val senare.

Min sammanfattning. Fortsätt ha kontakten men vänta med själva dejtingen till mellandagarna. En ”ren” start utan att ha den väntande helgens press över dig gör att ditt nya år kan börja med kärleken högst på dagordningen.

PS - Tog en liten titt på vad de två männen kan ge dig och hur de påverkar ditt liv och wow du vet hur man väljer rätt!!!

Två bra val där den äldre kommer ge dig kärlek, trygghet och passionerad sex medan den yngre ser dig för den du är, vill växa tillsammans med dig och är ett val som kan vara livet ut.

SÅ ”tyvärr” är det två riktigt bra killar – mitt förslag, dejta båda och lått ditt hjärta bestämma för bara du vet vad det är du innerst inne vill ha, en fantastisk relation som KAN leda till livslång kärlek eller en djup kontakt som nästan är ödesbestämd att göra det.

Kom ihåg dock att bara för att något är ”menat” behöver man inte göra det bara därför (vi har alla en fri vilja av ett skäl) och att det som är ”ödesbestämt” (det vill säga den yngre av de två) oftast är bra mycket mera komplicerat än det som ”bara” är passionerat.

Hoppas att jag inte gjort ditt val onödigt svårt nu, det är bara rätt sällan som någon står med två riktigt bra val framför sig.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page