top of page
  • Skribentens bildTor

Passionsvår väntar men den stora kärleken dröjer

Hej Jag undrar om kärlek kommer till mig I framtiden kommer det?

Deva69


Utomhusträning i grupp är en bra plats för flirt o möten under våren

Svar: Kärleken kommer till dig men inte av sig själv. Det krävs att du möter kärleken och helst genom aktiviteter (gärna sport eller träning) dock är tiderna såna att det inte är läge för den typen av möten just nu men det vänder i slutet av mars och hela april. Kolla vad det ordnas för utomhusträningar i sånt du gillar då (allt från promenadklubbar till Tai Chi eller yoga och cirkelträning brukar organiseras mot våren. I den typen av miljö hittar du likasinnade som du lätt klickar med.

Just för dig som har Merkurius i Fiskarna och solen i Väduren är online dejting ingen riktigt hit eftersom du ofta tycker att folk gör ett helt annat (om betydligt mesigare) intryck i verkligheten än de gjorde på nätet.

Korten säger:

Att hitta livslång kärlek är ett arbete som kommer ta tid. Du hittar den men vägen dit är inte rak och inte snabb. Minst två år tills den rätte kommer till dig på rätt sätt och varaktig hetta skapas.

Söker du däremot sällskap i stunden med hopp om fortsättning men utan krav på det kommer den betydligt snabbare. Det finns många som hittar åtrå till dig och du behöver inte vara ensam när våren går mot sommar. Även innan dess finns chanser men utan att ens möjligheterna för att kärleken ska växa längre än i ögonblickets närhet.

Den stora kärleken handlar om mer än glöd – delande och delad framtid gör era hjärtan till ett.

Snabbtolkning – det är en bit tills den STORA kärleken kommer men i väntan på den är det definitivt värt att söka den snabbare kärleken. Våren blir het men kräver som sagt lite trixande.

Lycka till

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page