top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Passion och nystart ligger framför dig

FRÅGA TOR OCH HANNA: Känns som om jag är på väg ur en relation för att inleda en annan.. Stämmer känslan?

”Elis”


Det är läge för en förändring men välj inte för fort och välj för din skull inte för den du vill vara med

Svar: Du har gått från lyckligt och stabilt när du har koncentrerat dig på annat än den rena passionen (barn, familj, relation och arbete) men nu har du träffat någon som väckt liv i drömmar och känslor du inte haft på länge.

Roten till problemet ligger i själva valet – att du känner att du måste göra ett val just nu eftersom det valet i praktiken handlar om att välja bort istället för att välja till. Du hänger upp din framtid inte på vad du vill för din egen skull utan på hoppet att någon annan ska kunna ge dig det du behöver.

Så länge det är roten till hur du väljer kommer känslan av otillräcklighet (det du känner om ditt nuvarande förhållande) att komma tillbaka vad du än väljer.

Lösningen är att ta lite tid på dig och utforska dina känslor och vad du egentligen vill. Helt enkelt offra lite lycka nu för mycket lycka sedan.

Med det sagt – framtiden för dig innehåller stor passion, ett troligt uppbrott och en nystart i lycka och framgång.

Så svaret är JA det är definitivt läge att byta relation men frågan är – är det läge att byta partner eller att bygga en ny relation till den du har. För det viktigaste här är din lycka – inte vem som ger dig den.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page