top of page
  • Skribentens bildTor

Passar Kräftor med Stenbockar?

Jag skrev till er innan ni startade hemsidan om min pojkvän som jag var osäker på mina känslor för. Jag skriver nu för att höra vad ni tror om en annan bekantskap som jag dras till. Jag beslöt att lämna min pojkvän och sprang sedan på denna stenbock som jag föll som en fura för, för något år sedan. Han var dock upptagen då, så jag backade. Jag trodde dock att han var lite intresserad. Som sagt sprang vi på varandra och vi upptäckte att vi båda letade efter något bättre rent relationsmässigt. Vi ville båda ses igen, och kommer förhoppningsvis att göra det. Tror ni att en stenbock kan vara bra för mig, en kräfta. Jag vet att han har en del livserfarenheter så att jag kan känna att jag kan relatera till honom och förhoppningsvis han till mig.

"Kramar från en undrande kräfta"


En Stenbock i det vilda - ibland behöver man bara sätta in en bild på ett vackert djur

Svar: Med bara hans födelseår kan jag inte i detalj säga hur ni passar ihop. Eftersom han är Stenbock också vet jag ju inte om han är född i januari eller i december samma år så jag kan inte ens se var han har Jupiter tyvärr. Jag kan däremot se att du med stor sannolikhet (om du inte är född strax före midnatt) har Månen i Oxen, och det passar bra ihop med en Stenbock. Att du är Kräfta passar också bra ihop med hans Sol-personlighet Stenbocken. Så generellt sett kan jag inte se några problem med det.

Mina tarotkort tycker att han verkar vara en god idé och beskriver honom som en trygg, jordnära människa som du bör passa bra ihop med och som du kan lära dig en hel del av.

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page