top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Panik inför framtida jobb - var passar jag

Min frågor till er är hur mitt yrkesliv kommer att arta sig. Jobbar nu som kommunikatör på en kundtjänst. Har jobbat här i ett drygt halvår. Det som är så jobbigt är att jag aldrig har trivts med det. För drygt en månad sedan var jag in till min chef och förklarade min situation. Att jag mår psykiskt dåligt och att jag vantrivs med mitt arbete. Jag kommer att sluta på den här arbetsplatsen snart. Det som jag känner nu är lite "panik". Det känns som jag aldrig kommer att hitta ett jobb. Snälla kan ni se hur det ser ut för mig. Jag gillar att jobba med människor.

Sedan min andra fråga. Kommer vi att få ett syskon till vår dotter. Vi fick ta medicinsk hjälp för att jag skulle bli gravid med vårt första barn "AL"


Photo by SwapnIl Dwivedi on Unsplash
Du har anlag för estetik

Svar: Jobb just nu är inte det lättaste men det du har störst framgång med är jobb där du får arbeta med konst, hantverk och värderingar av reella saker. du har en färdighet att få vädren att förändras som du borde kunna göra någonting med. Det gör att butiksarbete, konst och konsthantverk eller export/import borde kunna ge dig både en bra karriär och ett roligt arbete som du känner dig tillfreds med. Det finns många jobb inom den sektorn som inte kräver att man har ingångskapital eller behöver starta eget. Du kan komma långt med en utbildning.

Vad gäller barn så ser det mer komplicerat ut. Du har ett väldigt starkt men också utsatt horoskop och jag skulle säga att din hälsa inte är riktigt 100%. Men i ditt fall så ökar chanserna att bli med barn efterhand. Chanserna är som bäst om två till fyra år så jag skulle säga att ta dagarna som de kommer och börja planera för att hjälpa nästa barn på traven med mediciner och liknande om det inte har blivit något av sig själv före 2006. Du och din partners horoskop påverkar varandra väldigt mycket och det tar några år innan de har lagt sig så att ni har optimala förutsättningar. Det finns dock utrymme för mer än ett barn till, även om det kommer att dröja lite

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page