top of page
  • Skribentens bildTor

Oväntade pengar eller arbete?

Får vi (jag) det bättre ekonomiskt snart? Kommer det någon större summa pengar i sommar som gör att saker och ting faller på plats?

*orolig"


De närmaste månaderna ser inte roliga ut

Svar: Bra och dåliga nyheter – det väntar inga oväntade inkomster under den närmaste månaden eller två men det finns en del du kan göra. Lite hamnar på utgiftssidan där du visserligen har dragit in rejält men du har ett par tjänster som du kan byta till billigare (el, försäkringar och liknande) samt ett par abonnemang du kan avsluta. Det ger inte mycket men kommer hjälpa. Det andra är att om du planerar om finns det en del saker du äger som du kan sälja och det ger mer (kapitalvaror, smycken, bil till exempel).

Ju förr du skaffar pengar desto mindre jobbig blir din situation samtidigt så ska du veta att det kommer en vändning. Det finns korttidsjobb och vikariat av och till under de närmaste månaderna men sedan ser det ljusare ut. September och framför allt oktober är riktigt bra månader för dig och då kommer det finnas jobb som både passar dig och dessutom finns oväntat nära. SÅ det kommer lösa sig men det är tyvärr en ganska jobbig väg till dess.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page