top of page
  • Skribentens bildTor

Oväntade inkomster och kärlekslycka efter nyår.

Kärleken, den ständiga frågan... singeliv eller partnerskap. Nåt roligt som händer där? Jobbet,det är rörigt just nu men blir det bättre? Händer nåt positivt?

Kräftis

Oväntade inkomster känns alltid som en bonus

Svar: Låt oss se vad vi hittar i stjärnor och kort

Kärlek: Under hösten kommer vänskaper att djupna och befintliga relationer bli starkare men det klickar inte riktigt med någon. Det finns goda chanser att en flirt leder längre under november men det hinner inte bli något riktigt seriöst före nyår åtminstone för du är singel under nyårsklockorna.

Under 2021 tinar kärleken och det blir betydligt hetare med bra kärlekschanser under mars-april och riktigt heta under juni. Det finns goda chanser att det leder längre för chansen at du är ihop med någon när 2021 slutar är väldigt hög (korten säger säkert men använder inte sina starkaste ord så 80%)

Jobb: Rörigheten kommer lösa sig när en kvinna tar ansvar för situationen (möjligen en ny chef). Hon kommer kräva hängivenhet och laganda och det leder till bra stämning och stor trivsel MEN alla medarbetare kommer inte bli lyckliga. Detta ligger dock lite fram i tiden så det kommer fortsätta vara stökigt i nån eller några månader till.

Roliga saker: Förutom att vänskapsband blir starkare så kommer din ekonomi få ett oväntat inflöde vid årsskiftet. Det är en inkomst du har rätt till men glömt att du skulle få (alternativt mindre spelvinst även om det inte är lika troligt) kolla upp att allt stämmer med lönespecar och så – det kan vara missar där som är skälet till de oväntade pengarna

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yorumlar


bottom of page