top of page

Otur med pengar


Jag har haft otur med saker som kostar pengar ett tag nu, prylar har gått sönder och bilen har krånglat och jag var tvungen att avboka en grej så sent att jag inte fick några pengar tillbaka. Går det över snart eller har jag förargat nån pengagud nånstans? Min ekonomi är hyfsad så det här är inget jag ligger sömnlös över men det är väldigt trist och det börjar nästan kännas som om det är meningslöst att tänka ut saker jag kan unna mig eftersom marginalpengarna hela tiden går åt till reparationer och sån skit.

"Trött"


Svar: Jag tror att du har ett par besvärliga perioder kvar innan det vänder, en som pågår just nu och går över någon vecka in i mars, och en som börjar strax före midsommar och håller i sig till 16/7 ungefär. Sedan blir det bättre. Oftast växlar tur och otur ungefär lika så om du inte haft tur i andra sammanhang (till exempel i kärlek) så har du förmodligen goda nyheter att vänta framöver.

Ibland kan det också vara så att vi undgår något allvarligare elände utan att märka det, och istället får samma mängd otur fast utspridd över många olika saker.


Hur som helst ser det ut att ljusna betydligt för dig under andra halvåret och nästa år bör vara ett med betydligt fler gynnsamma händelser än motsatsen, särskilt vad gäller just pengar och prylar.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page