top of page
  • Skribentens bildTor

Osams på jobbet

Uppdaterat: 28 aug. 2019Fråga: Jag blir osams med en av de andra tjejerna på jobbet hela tiden. Jag är vegetarian och hon hackar på min mat hela tiden, även medan vi jobbar. Hon kan inte sluta prata om hur onyttig min mat är. Själv äter hon massor av godis och fikabröd. Nu känns det som om har fått de andra att hålla med henne. Jag vill inte byta jobb, jag trivs med allt utom den här tjejen. Vad kan jag göra? Går det över?

"Ledsen"


Svar; Det här är verkligen inte okej. Du ska inte behöva känna dig trakasserad på jobbet och det är inte din kollegas problem vad du äter eller inte äter. Prata med den som är personalansvarig, för det här är ingenting som du ska behöva reda ut själv. Korten säger samma sak när jag frågar dem: Det här löser sig om någon med mer makt går in och reder ut det. Men korten säger också att slumpen kommer att ingripa om du väljer att bara vänta. Det kommer i så fall att sluta på ett sätt som gynnar dig men det kan bli ganska besvärligt innan du kommer till det bra slutet. Bättre alltså att ta upp problemet med någon som kan ingripa åt dig. -Hanna

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page