top of page
  • Skribentens bildTor

Orolig för framtiden

Kära Tor och Hanna 🙏 Med risk för att jag blir tjatig skulle jag vilja se om ni kan sia lite om framtiden för mej. Är lite orolig för både operationen , ekonomin då jag kanske behöver nytt jobb. Är mycke i huvudet nu. Hoppas ni kan se nått.🥰 . Tack på förhand.

E.J


Det kommer lösa sig

Svar: Nej du är verkligen inte tjatig – oro är på riktigt och ska tas på allvar och vi finns här för att kunna ge svar, råd och stöd.

Operationen – går bra. Det viktiga här är att du följer råden och tar hand om dig efteråt. Det finns en mycket lite risk för att det uppstår någon form av komplikation under läkandet efteråt men det är ingen fara – särskilt inte om du tar hand om dig.

Ekonomi – en lite dipp är at vänta men den är kortvarig (min tolkning sjukskrivningstiden) efter det finns inga saker i korten som oroar (se arbete nedan).

Arbete - Ja det kommer ett arbetsbyte men det kanske inte har med detta att göra eftersom det verkar ligga en bit fram i tiden (det snöar när du byter arbete). Det är samma arbetsgivare verkar det som och det är ett arbete du kommer trivas med som betalar sig likvärdigt och som dessutom har en bättre löneutveckling på sikt.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


bottom of page