top of page

Orolig för ekonomin


Har hamnat i en situation där jag tappat en stor kund till mitt enmansföretag. Oroar mig mycket för ekonomi och framtiden, lite vilse överhuvudtaget i livet just nu.

"Bankrutt?"


Svar: Mina änglakort var inte intresserade av att prata om din materiella situation. "Det ordnar sig" var det enda han sa. Betydligt viktigare är din hälsa. Nyckeln till att allt annat reder ut sig är att du mår bra. Kortens råd var inte bara att du skulle ta hand om dig utan att du verkligen borde skämma bort dig själv, investera i ditt egen välmående. Det handlar om sunda vanor, om god och tillräcklig sömn, bra råvaror i maten, frisk luft och att undvika långa stunder av stillasittande. Men också om att undvika människor som drar ner dig, de människor som skapar mer stress och oro eller som är allmänt negativa och kostar dig energi.

Det enda som är riktigt riktigt viktigt i ditt liv är du.

Jag blev tvungen att ta ett foto av korten också så att du kan se dem själv. Han (anden som talar genom min kortlek) är väldigt orolig för att du inte ska ta budskapet på allvar. Det materiella kan vara duktigt besvärligt men det är inte på allvar viktigt. Du däremot är oerhört viktig.


Även tarotleken sa att dina materiella problem är övergående, att det mycket snart dyker upp något som löser det akuta problemet (kanske en ny kund, kanske en helt annan möjlighet - det såg ut på korten som om det i grund och botten var en av dina egna idéer som skapade lösningen). Det är snudd på så pass "spikat" att du bara behöver vänta på att hjulen ska börja rulla.


Men jag är inte riktigt säker på vart ditt liv är på väg. Ditt yrkesliv är mycket viktigt för dig (du har Mars i sjätte huset) men inte det viktigaste i ditt liv. Din familj och din släkt är mycket viktigare, sen kommer dina konstnärliga sidor, sen din bostad och kanske trädgård och sen jobbet. Om ditt företag börjar stjäla för mycket tid och energi som du kunde ha använt till annat så skapar det en obalans och i värsta fall gör det dig olycklig.

Du är också, säger taroten, inte alls så gammal som du känner dig. Du får alldeles för lite uppskattning, inte minst från dig själv, och det har hjälpt till med att få dig att känna dig gammal och sliten när du egentligen är i dina allra bästa år. Taroten säger att det bästa stället att börja på är precis där du står. Säg dig själv att du är vacker, och skäm bort din kropp lite med massage, värme, ljus, beröring, dofter, vardagslyx. Om ingen annan är villig att göra det åt dig så får du helt enkelt lov att fixa saker själv - en lyxig morgon med en delikat frukost på sängen är inte så komplicerad att göra i ordning, och du är värd det.


Det här kommer att ge dig ny energi och hjälpa dig att hitta en bra väg framåt. För jag tror att det är just dina egna beslut som fattas. Framtiden är "suddig" därför att du inte har valt vart du ska, och det ligger väldigt mycket i dina händer.


Jag tror som sagt att det ekonomiska ordnar sig, men sett till horoskopet tror jag att du får räkna med att nästa år blir en smula trögt. Drägligt, men med mycket arbete, långa timmar och relativt snåla belöningar. Det vänder uppåt i december 2020 och sedan väntar ett år med väldigt öppna möjligheter och mycket mer medvind.18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page