top of page
  • Skribentens bildTor

Om kärleken, livet och framtiden

Hej! Jag undrar hur mitt liv kommer att se ut framåt, boende, kärlek, arbete och ekonomin. Blir det någon flytt ? Får jag leva singel resten av mitt liv ? Kommer jag stanna kvar på mitt arbete ? Har jag någon med mig från andra sidan?

Susanne.


Hus eller marklägenhet.. det är tegelväggar på ditt framtida boende.

Svar: låt oss ta det bit för bit.

Boende: Ingen flytt i år men det ser annorlunda ut på lite sikt. En ändring i familjebilden 2023 eller senast 2024 öppnar för en flytt till ett hus eller en marklägenhet med egen uteplats.

Arbete/ekonomi: Förändringar inom ditt arbete eller på din arbetsplats kommer ge ”nya möjligheter” som inte låter jättelockande först. Dock kan just den utmaningen löna sig. Var nyfiken när chansen kommer och tänk efter vad det skulle betyda för dig. Det är andra tider och längre resväg men i förlängningen öppnar det för nya möten med människor och vinster som inte i första hand är ekonomiska.

Kärlek: Nya arbetsuppgifter leder till nya möten. Vare sig du ändrar på något eller inte kommer du möta kärleken men snabbast går det om du följer med i de förändringar som sker med ditt jobb nu under hösten och framför allt nästa vår. Om du strävar efter att ha kvar allt som det är kommer kärleken komma först 2024 eller till och med senare.

Andra sidan: Ja du har någon som håller sin hand över dig. Det är någon som haft starka band med dig och länge varit tvungen att se dig från efterlivet. Det ger inte så mycket praktisk hjälp men bör göra att du inte behöver känna dig lika ensam – tankar och medkänsla följer dig.

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page