top of page
  • Skribentens bildTor

Om jobb och kärlek

Hej Kan ni se hur det ser ut på jobbfronten för mig innan årsskiftet? Eller framöver? Vill också gärna veta om det är någon kärlek på väg in i mitt liv snart :) Tack!

Malin

Handel (detalj eller troligen parti och omsorg är det som långsiktigt passar dig bäst

Svar: Det kommer ett frestande erbjudande men det finns baksidor (flytt eller pendling samt arbetsuppgifter som känns obekväma) det kan vara lockande men se det i så fall som en tillfällig lösning, blir du kvar kommer det att slita ut dig.

Efter nyår kommer en period med större möjligheter till bra och fasta arbeten handel verkar ge de bästa chanserna trots omständigheterna i världen. Omsorg är också en möjlighet men det kommer slita ungefär lika mycket som jobbet du har möjlighet på innan årsskiftet.

Kärleken – bästa chansen att träffa någon på är faktiskt online – det finns trots allt många seriösa människor i dejtingcirkusen och det är Merkuriuskommunikation (alltså intellekt som möts) som ger dig störst chanser just nu.

Det är en nu ensam, hårt arbetande kille som inte känner att han har tid att dejta och inte känner sig särskilt bra på det som väntar därute.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla