top of page
  • Skribentens bildTor

Om framtid, pension och hälsa

Oj vad jag funderar på framtiden, funderar på tidig pension, funderar på mitt samboförhållande, funderar på hur kommer det att gå för mina vuxna barn speciellt ett av dom jag vet inte om ni kan svara på om han kommer att bli frisk igen? det märker man själv så småningom. jag funderar på en man jag bara sprang på kommer vi att ses någon gång

Bi

En pensionering ger dig vilja att pröva nya vägar.


Svar: Låt oss börja från början.

En tidig pension är en god idé eftersom det ger ny energi och en tanke på vilken riktning du vill att livet ska gå i. Det är en pensionering som inte kommer att vara eftersom lusten till arbete och nya möjligheter kommer att gå hand i hand. Du kommer att arbeta ganska länge men av andra och bättre anledningar efter en vila som varar ett till två år.

Samboförhållandet kommer att utvecklas i samma veva och tar antingen slut eller får en nystart (korten pratar om en ny början men med en kärlek du redan känner).

2022 är ett år av styrka och ändrade förutsättningar och det gör att ditt barn kanske inte hinner bli frisk men definitivt kommer bli bättre.

Mannen du sprang på kommer att spela en roll men inte som långvarig kontakt eller partner utan mer som vattendelare som gör att du ställer rätt frågor och hittar nya svar.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page