top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Och den bästa helgen går till ...


Helgens horoskop.

Tänkte köra en favorit i repris och ta upp vilka som får en magisk helg den här helgen!

Vinnare denna veckan är TVILLINGARNA. Du som är Tvilling får en härlig helg med ett rikt utbud av kärlek, nöjen, roliga händelser och givande möten. Fredag-lördag är det full fart. På söndag kan du ta igen dig lite, och det behövs.


Det finns två tecken till som generellt får en bra helg: Lejonet och Vattumannen har få bekymmer och väldigt mycket att se fram emot. Lejonets helg innehåller lyx och kanske oväntade pengar. Vattumannens innehåller ett kärt återseende. Just den här helgen är det ett extra plus att vara född före 8/2 eller före 13/8.


Vågen har visserligen en härlig helg framför sig men den avrundas med en mycket ansträngande söndag, och en trist avslutning passar alltid Vågen dåligt. Därför hamnar Vågen knappt på topplistan trots lysande förutsättningar fredag-lördag.


Övriga tecken:

Oxar födda 10-16/5 får en riktigt fin helg om de satsar på naturupplevelser eller sport.


Skorpioner är allmänt på gott humör men kan ha lite svårt att komma igång med saker. De som är födda 11-17/11 har lite mer fart framåt och får dessutom en inspirerande och spännande söndag som passar fint för ett möte, ett evenemang eller en fest.


Skyttens helg blir rolig men dramatisk. Räkna med ökad självinsikt och kanske ett och annat pinsamt läge. Skyttar födda 4-12/12 kommer också att få chansen att imponera på någon på ett sätt som leder till positiva konsekvenser.


... och det var alla som verkligen har stjärnorna med sig den här gången. Därmed inte sagt att inte många andra också får en fin helg.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page