top of page
  • Skribentens bildTor

Nytt jobb kommer

Hej på er, Jag har en anställning fram till sista december i år samt att jag har ett företag på sidan om min anställning. I företaget kommer det inte in så mycket jobb nu för tiden, och de jobb som kommer in kan jag inte försörja mig på. Så min undran till er är om det ser ut som att jag har fått någon ny anställning från januari 2022?

Juni


nytt jobb är på väg

Ja men inte från 1/1. Det kommer en ny anställning men den kommer dröja lite innan den kommer igång. Slutet av januari, möjligen så sent som mitten av februari.

Men med bara en gnutta kreativitet kommer ditt företag få in mer arbete – så innan nästa år är slut kommer du behöva hitta en ny balans mellan jobb och firma.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page