top of page
  • Skribentens bildTor

Nystart i arbetslivet löser problem

Hej Har en del funderingar som jag vill få lite vägledning i .. Jag undrar om det blir en flytt för min del? Ganska snart? Eller blir jag kvar i den här lägenheten ett tag till? Är på gång med att börja arbetsträna och undrar om jag ska välja min förra arbetsplats eller en livsmedelsaffär? Min tanke är att det ska leda till en anställning så småningom. Vart är största möjligheten till det? Jag har det väldigt rörigt och oroligt i mitt liv just nu, därav frågan om flytt… Tack!

Malin


Båda lösningarna går men livsmedel är en längre resa

Svar: En flytt är en bra lösning men den strular till de andra sakerna – det kommer bli en fråga om prioriteringar.

Din förra arbetsgivare kommer snabbare leda till anställning och skapar större trygghet för dig.

Det finns en fast anställning i din framtid men den beror p två saker. Dels din hälsa och dels praktiska omständigheter. Arbetsträningen kommer leda till ett erbjudande som kan läsa båda sakerna men troligen inte förrän i februari eller april

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page