top of page
  • Skribentens bildTor

Ny på sidan

Hej! Jag blev så glad då jag hittade till er hemsida:) Jag jobbar själv andligt på heltid men kan tyvärr inte "sia" om mig själv. Och jag har många funderingar. Men kan nämna några med hopp om att få svar som kan ge mig lite hopp inför framtiden.

Jobbet: Sitter fast i en helt provitionsbaserad tjänst. Det är tufft på många sätt och vet aldrig hur stor lönen blir. Kommer jag stanna kvar tills jag går i pension?

Kärlek: Har varit gift i 20 år men mannen har gått över till andra sidan. Har sedan varit förlovad med en man men det tog slut för flera år sedan. Kommer jag någonsin att få en relation igen? Hur möter jag honom då jag är "fast" med mitt jobb 24/7.

Flytt: Kommer jag att flytta och köpa ett eget hus i framtiden?

Ekonomin: Får jag någon bättring eller ligger det på samma nivå som hittills?

Andra sidan: Har jag någon med mig från andra sidan? Har nästan alla nära och kära som har gått över?

Jag hoppas verkligen att jag får chansen till att få lite förhoppningar inför framtiden med ert fina erbjudande om att få svar gratisfrågor.

Susanne

Det finns många själar runt dig.

Svar: Hej, jättetrevligt att du hittade oss och jag vet att annonsen i Nära är lite missvisande eftersom det ALLTID är gratis att bli spådd hos oss eftersom vi inte tar betalt för spådomar (däremot säljer vi horoskop till alla som vill ha dem och dessutom erbjuder vi fler tjänster till våra PREMIUM-MEDLEMMAR).

Att inte sia om sig själv är en jättebra princip och som du säger så är det både svårt eller omöjligt och dessutom är det, som du vet, lättare att feltolka korten när man lägger dem för sig själv än när man lägger dem för andra.

Jag är ju lyckligt lottad där eftersom jag alltid kan falla tillbaka på horoskopen som är väldigt ”formella” och inte kräver den typen av tolkningar. Dessutom kan jag ju alltid gå till Hanna så jag behöver inte ens bli frestad att försöka.

Nu till dina frågor:

Jobb – det finns en annan karriär för dig inom försäljning med direkta kundkontakter men lönen är inte jättebra inledningsvis (motsvarar en halvdålig månad just nu). Horoskopet säger att du kar en väldigt kreativ och konstnärlig ådra och att du dessutom har väldigt lätt att förklara komplicerade och framför allt tekniska saker för andra, särskilt äldre. Det passar bra med att korten pekar på branscher som handlar om teknik och utbildning.

Det ligger lite i framtiden och verkar kopplat till att du får en bättre ekonomisk bas att stå på med färre fasta utgifter. SÅ i ditt fall handlar ett nytt jobb och bättre ekonomi om att få ordning på din ekonomi först.

En sak verkar dock helt klar – du kommer inte jobba vidare i samma hjulspår resten av yrkeslivet.-

Ekonomi: Klara av de utmaningar du är i med hjälp av envishet och återhållsamhet – så fort det är gjort finns goda chanser att nya vägval ger bättre ekonomi. Det handlar om arbete och möjligen investeringar (nivån spelar ingen roll – det handlar om att få de pengar du har att växa och det fungerar även om du börjar med kronor istället för hundralappar)

Flytt: Inget hus på egen hand. Vägen till nytt boende går hand i hand med att du gör det tillsammans med någon annan.

Kärlek: Här är ett nytt jobb nästan ett krav för det är i fysiska miljöer du träffar kärleken – inte on-line. Alternativet är en ny hobby och här är kurser och utbildningar den troligaste vägen. Du har din kreativitet och konstnärlighet tillsammans med ditt sätt att ta folk och din nyfikenhet – testa att tas kontakt med ett studieförbund och gå eller håll kurser i sånt som intresserar dig. I alla miljöer där du träffar människor med andra erfarenheter än dina spirar kärleksmöjligheterna.

Störst chans är med Stenbockar yngre än du eller med Skorpioner som är några år äldre.

Andra sidan: Jag har lite svårt att få en bra läsning här, troligen för att du själv spår eftersom det finns väldigt många själar runt dig som vill viska saker till dig och förmedla saker via dig.

Det finns snarare en oro för dig och en längtan efter dig. Den som är närmast dig är någon som gick över i förtid för länge sedan som hade velat följa ditt liv längre och velat finnas där. Hon (är jag väldigt övertygad om att det är) presenterar sig som ung, leende och eftertänksam.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page