top of page
  • Skribentens bildTor

Nu vänder det

Hej igen! Tack för tidigare svar nu äntligen slutar vederbörande. Jag ska träffa HR för att gå igenom arbetsuppgifter. Under denna tid som varit har jag sökt ett annat jobb. Ska jag vara kvar eller om jag blir erbjuden det andra ta det? Angående vänner varför vill de inte träffa mig igen? Det är bara jag som bjuder in men de bjuder inte tillbaka.

Cai


Mötet med HR kommer ge en hel del - vänta med ett beslut tills du smält den informationen.

Svar: Prata med HR först och se vad det ger. Efter det som hänt finns det en stor förståelse och det kommer öppna en del nya vägar, möjligheter och förnyat förtroende på din nuvarande arbetsplats.

Men det betyder inte att du nödvändigtvis ska finna dig i vad de erbjuder och hur det ser ut bara att du borde ge det den eftertanke det förtjänar och faktiskt också dig själv den möjlighet att visa vad du egentligen går för och kan åstadkomma som du förtjänar.

Dessutom – det här är inte ett idealt läge för dig att byta jobb. Det går visserligen ganska bra men du kommer få svårt att finna dig tillrätta och verkligen trivas. Så det finns en rätt bra chans att du kommer ångra dig eller att det åtminstone kommer ta runt ett halvår innan du gillar situationen du är i.

Vill du verkligen byta jobb kommer det gå mycket bättre och du kommer trivas mycket bättre om du gör det i höst.

Du bestämmer naturligtvis men just nu finns det ett större värde i att se vad förändringarna på ditt nuvarande jobb ger innan du kastar dig över nya utmaningar.

Vad gäller vännerna så beror det lika mycket på tiderna som på något annat. Det finns en allmän rädsla för att umgås nära just nu och sedan så har situationen på ditt arbete också påverkat dig och din omgivning mer än du kanske tror. Ge det någon månad – saker kommer ändra sig till det bättre ganska snart.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page