top of page
  • Skribentens bildTor

Nära eller längre bort

Hej! Tidigare fått till mig av er att en flytt kommer gå till ett lummigt område och att det ev blir ett litet hus som är ett dödsbo eller konkursbo. Hoppas på ett hus med rymligt kök :), lite lantlig stil vore fint. Ligger flytten nära eller finns det ett avstånd med några mil från min nuvarande bostadsort? Lite avstånd från min ort tror jag vore toppen och det behövs känner jag. Ha de fint!


Det finns flera flyttar framför dig under livet ett går till ett hus med härligt gröna omgivningar

Svar: Avståndet beror både på vad du letar efter och vad som finns att tillgå.

Det finns flera alternativ där ett är oväntat nära medan ett kräver en lång flytt och ett byte av arbete.

Saken är den att du kommer bo på minst tre platser till under ditt liv och de blandas när jag tittar efter dem.

Den första flytten ligger inte tidigare än sommaren, det är varmt ute och grönt och vackert när du flyttar.

105 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page