top of page
  • Skribentens bildTor

När var och hur träffas vi igen?

Det är tredje gången jag frågar nu. Har tidigare fått svar på att S och jag ska träffas igen och inleda ett förhållande. Kommer han att skilja sig? Jag vill också veta när och hur vi kommer att träffas igen?

A

Ni träffas i ett socialt sammanhang men det är inte en slump

Svar: Hej igen – som du märker så svarar vi på så mycket vi hinner och jag är jättetacksam att du och andra frågar om igen när ni inte kommer med – det gör det lättare för oss att komma åt at radera inkorgen och svara på aktuella frågor.

Så stort tack för ditt tålamod och nu till svaren: Det blir Morigana som står för dagens lägg

S kommer inte ”bara vara din” under det kommande året – svaret bör nog tolkas som att han inte skiljer sig i närtid (jag kan ju inte fråga direkt om honom utan bara om hur din framtid ser ut eftersom vi inte spår någon som inte bett om det själv).

Kontakt kommer före möten och möten är inte i närtid – Bör nog tolkas som att ni kommer höra av varandra och troligen etablera en relation via samma, mess och sociala media långt innan ni ses. Samma sak här vad gäller tiden – troligen ingen eller bara sporadisk kontakt i år, bättre lycka efter årsskiftet men troligen träffas ni inte förrän tidigast senare under våren. Ni kommer ”stöta på varandra” ute men det är ingen slump – en av er behöver medvetet söka upp den andre.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page