top of page
  • Skribentens bildTor

När vänder min ekonomi?

Undrar när min ekonomi kommer bi bättre? Och på vilket sätt?. Har haft det ekonomisk svårt väldigt länge.

Marit

Balans och välmående både mentalt och fysiskt ger dig bättre förutsättningar att vända din ekonomi.

Svar: Craft säger – Din ekonomi har att göra med hur ditt liv i övrigt fungerar. Utan mer tid att lägga på arbete och möjlig utveckling av inkomster kommer det inte att vända.

Roten till dina bekymmer har med relationer och hälsa att göra.

Hälsan kommer ändras med en förändrad livsstil medan relationer behöver stabiliseras för att ge inre utrymme för arbete och utveckling.

Min tolkning: Dina handlingar styr alltså utvecklingen mer än tur eller yttre händelser. Det är bra för det gör att du själv kan förbättra ditt liv. Livsstil handlar både om val vad gäller hälsa som diet träning och att sluta med ovanor men också om att se över dina vårdkontakter och se att du får den omsorg du verkligen förtjänar.

Relationer är dels partner men också vänner föräldrar, barn och vänner. Det är viktigt att du arbetar för att få stabilitet och egenutrymme – att din omgivning lägger lika mycket tid på dig som du gör på dem. Med mer utrymme kommer större självförtroende och bättre möjligheter till att ändra dina inkomster.

Dessutom har du lite tur för det kommer en ganska lång period av större kraft och tur med just ”det yttre livet” som jobb, kontakter och kommunikation under vilken du verkligen har stora möjligheter att lyfta ditt liv till en högre nivå.

Dock kommer den inte att ”kicka in” förrän en bit in på 2021 (april ungefär). Så till dess hänger det på dig och som stabil Oxe har du kraft nog att skapa de förutsättningar du behöver.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page