top of page
  • Skribentens bildTor

När vänder detta usla år?

När vänder det, den ena motgången efter den andra! Ska hela 2020 vara så här?

Anette

Det vänder till det bättre men det dröjer tyvärr en stund

Svar: När vi skrev årshoroskopen för 2020 (hösten 2019) så förundrades både Hanna och jag över vad som skulle kunna göra ett helt år segt, frustrerande långsamt och så irriterande fullt av motgångar utan att det hände ett enda dugg.

Nu vet vi!

Dessutom har året slagit olika mot olika människor, vissa trivs till och med men för att mer specifikt tala om dig som INTE gör det så kommer det en vändning.

Tyvärr inte jättesnart för ja 2020 fortsätter på samma bana.. Nu väntar tre-fyra månader av relativt flyt men det är temporärt – med hösten kommer den våta filten sänka sig över oss igen.

Lyckligtvis inte för att stanna. Många kommer få en vändning under inledningen av 2021 och för dig dröjer det lite längre men när lyftet kommer blir det desto bättre. Mars, april 2021 börjar tillvaron le mot dig på allvar.

Till dess gäller det att hitta de goda ögonblicken för det kommer finnas goda ögonblick och de kommer betyda mycket om man lyckas hålla tag i dem och krama ur dem all romantik, glädje eller humor de har att erbjuda.

76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page