top of page
  • Skribentens bildTor

När sker förlossningen

Min förlossning är beräknad till den 24 juli. Kommer jag att gå tiden ut? Är så himla trött pga. av sömnbrist pga. av min graviditetsklåda, annars väljer jag nog igångsättning. "M"


Det går nog ett par dagar över tiden

Svar: Du är själv född med månen krympande från kvarts till nymåne. Det gör det sannolikt att barnet, särskilt om det är en flicka, föds i ungefär samma fas. Det är dock säkrare att beräkna den som själv är född vid ny- eller fullmåne. 25-26/7 ser ut att vara ganska troliga datum, då är Månen också kvartsmåne men växande. Troligare är dock att barnet faktiskt kommer innan fredag denna vecka. Graviditetsklåda kan vara ett litet helsike så jag förstår om du frestas av igångsättning. Att föda är som ett dubbelt maratonlopp och då vill man ju inte vara helt utmattad redan innan. Samtidigt är igångsättning något som helst bör undvikas så jag hoppas att du kommer igång av dig själv. Under tiden kan det möjligen hjälpa något att undvika äggvita och mat som är rik på äggviteämnen

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page