top of page
  • Skribentens bildTor

När säljer jag huset?


Då är jag nyfiken på när det är läge att sälja mitt hus och vart ska jag flytta?

"M"


Svar: Det kommer att dröja ett bra tag innan alla hinder är undanröjda så jag tror inte att du säljer huset förrän en bra bit in på nästa år eller kanske ännu längre fram. Korten säger att du inte har några skäl att ha bråttom utan du kan gott vänta in bättre omständigheter. Vart du ska flytta är en helt annan fråga. Det viktiga är att du tar reda på så mycket som möjligt om de alternativ som dyker upp. Gräver du efter fakta så kommer du att hitta det perfekta stället. Men! Det finns också någon som ger dig dåliga råd, antagligen inte av illvilja men råden kan ställa till stor skada ändå. Det gör det ännu viktigare att du fattar ditt eget beslut och att det beslutet är baserat på så mycket information som möjligt. Korten kan inte säga så mycket mer och jag tror att det beror på att Ödet inte har valt ut en plats åt dig utan det blir helt och hållet din egen vilja som avgör.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page