top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När kommer vi få barn?

Fråga Tor och Hanna:

Vi är ett par som försökt att bli med barn en längre tid, men det verkar hopplöst. Vi undrar därför om vi kommer få några barn i framtiden? Jag är en kvinna född i Lejonets tecken, min sambo i Jungfruns tecken.

"Ett par som längtar"


Ni har goda chanser att få barn under detta året - har ni inte blivit med barn fram mot hösten lönar det sig att söka hjälp.

Svar: Du och din sambo har bland de underligaste horoskop jag sett hos ett par som är tillsammans. Ni har i stora drag samma aspektformationer, dock inte på samma ställen i horoskopet. Det öppnar för att man skulle kunna tro att ni har ett väldigt passionerat och ibland kanske högljutt förhållande. Det finns så många band mellan er och så mycket spänning att jag verkligen tror och hoppas att ni får njuta av varandras sällskap livet ut.

När det kommer till barn och havandeskap blir bilden ungefär lika komplicerad. Du har ett antal oppositioner som alla slutar på eller runt din femte husspets. Det tyder på att befruktningen inte är ett problem men att fortsättningen kan vara det (att äggen helt enkelt inte fäster i livmoderväggen). Under det närmaste halvåret passerar din fjärde husspets över Chiron och det markerar också den sista "förutbestämda" punkten för havandeskap i ditt horoskop. Det gör att du har väldigt goda chanser att bli med barn det närmaste året, dessutom är chansen bättre nu än någonsin att ett befruktat ägg verkligen fastnar som det ska. Blir du inte med barn under det kommande året skulle jag föreslå att ni pratar med vården och får hjälp av dem.

Här är en länk till 1177.se som är en oerhört trätråkigt skriven och nedslående ”pekpinnig” sida men den ger massor med bra information som ni kan ha nytta av.

Under det kommande halvåret är det här de datum du har störst chanser att bli med barn på: 7/3 särskilt på kvällen och 4/4 helst på morgonen när ni går upp. 1/5 gärna tidigt på eftermiddagen, 28/5, 24/6, 21/7 sent på natten och 18/ 8. Lycka till.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page