top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När kommer vändningen?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej. Frågade er i November ang mitt företag som tappat en stor kund och jag är orolig för ekonomin. Fick till svar att allt skulle ordna sig men att det var viktigare att ta hand om min hälsa. Det har jag börjat göra men det är svårt att må bra när all ekonomisk stress finns kvar. Vad ska jag göra för att komma tillrätta med allt??

”forfarande nästan bankrutt”


Det kommer en bra period för dig med början under januaris andra hälft men du behöver vara redo för den

Svar: Det kommer en förändring under det första kvartalet oavsett vad du gör och i nuläget är det en bra sak nästan hur det än går. Du sitter i ett hjul av motgångar som mer eller mindre skapar sig själva där hälsan är det som kommer att avgöra. Ja ekonomin är ett av skälen till att du mår dåligt och du kommer må bättre när det vänder men det vänder inte förrän du mår bättre och så fortsätter spiralen.

Du har enorma talanger och så mycket att ge och just nu får du inte ut det du ska ha av det.

Det här är ett lite jobbigt råd men skjut oron åt sidan och ta tid att andas. Ta en ordentlig hälsokoll på din hälsocentral. Ta en halvhalt och stanna i dig själv så att du får en känsla av riktning och en bild av hur du mår när du mår bra och gör en nystart.

Under andra halvan av januari får du en energiknuff som öppnar för nysatsningar och nya tag. Ta tillfället i akt då och jaga nya kunder eller se vad din expertis är värd för andra företag. Det kommer krävas en del insatser så att du tar en vecka eller så och kollar upp hälsan och laddar batterierna kommer att betala sig mycket snart.

Lite mer energi och en strategi så kommer du igenom detta.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page