top of page
  • Skribentens bildTor

När kommer kärleken?

När kommer kärleken till mej?

”Kerstin”


Photo by Azrul Aziz on Unsplash
Kärleken kommer inte till dig inom de närmaste halvåret men du kan gå ut och hitta den

Svar: Om du väntar på att kärleken ska komma till dig kommer du få vänta länge. Minst till augusti och troligare inte förrän 2022. Men du behöver inte vänta på kärleken utan du kan gå ut och hitta den.

Det finns en gammal vän i din närhet som vill ha ett djupare förhållande men inte vet hur han ska komma dit.

Det finns också andra möjligheter med människor du träffar i kulturella och allra helst konstnärliga sammanhang. Arbete i föreningar med konst och kulturinriktning ger nya kontaktytor. Kurser i konstutövning, teaterresor eller andra kulturgärningar ger dig kontakt med många intressanta personer.

Det ligger inte för alla men om det finns en krokikurs, konstnär eller ateljé som söker modeller är det ett utsökt sätt att träffa konst och kulturintresserade människor samtidigt som du kan tjäna en slant. (och nej krokimodeller är alla sorters människor. Man behöver inte vara någon viss ”typ” eller i en viss ålder).

Kort sagt – om du vill ha kärlek i år eller före nästa sommar så är det du som behöver ta första steget. Antingen genom att bjuda ut någon som du är intresserad av eller genom att söka dig till miljöer där den typ av människor du gillar finns.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page