top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När kommer jag flytta

Uppdaterat: 28 aug. 2019

Jag har bestämt mig för att flytta från min nuvarande ort på landet till en större stad flera timmar bort. Går det att få en aning om hur lång tid det tar innan jag kan genomföra flytten? Om det tar längre tid än ett halvår vill jag möblera om hemma, Får jag lägenhet i staden tidigare väntar jag hellre och undviker att investera i min nuvarande bostad.

/C


Var öppen för oväntade möjligheter

Beslutet att flytta är väl grundat och ligger rätt i tiden. Du kommer dessutom att ha oväntad tur med dig och få ett erbjudande som inte ligger riktigt i linje med vad du tänkt dig men som öppnar för en snabbare flytt och en ganska omedelbar tillfredsställelse. Det kräver dock att du ändrar dina långsiktiga mål och väljer en lite annan riktning vad gäller arbetet än du tänkt. Oavsett vilket du väljer kommer flytten bli av inom sex månader så du kan koncentrera dig på det.

Korten vill dock ge ett råd – flytten i sig löser inte hela situationen. Se det som en chans till en nystart men för att få det du vill ha ut av den krävs att du tar i tu med det som bekymrar dig.

Detta fungerar om det är en väg till något nytt, inte om det är en flykt från något gammalt.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Коментарі


bottom of page