top of page
  • Skribentens bildTor

När kommer det hända?

Hej. När kommer kärleken in i mitt liv? Har varit singel väldigt länge och har inte levt med någon man på över 20 år. Barnen är utflugna sedan många år och jag saknar närheten till någon. Tycker inte om nätdejting, det känns helt fel så det alternativet finns inte. Hur kan jag träffa någon och kommer jag att göra det? Var träffas vi i så fall. Har väldigt svårt att bli förälskad i någon så ibland undrar jag om det är något fel på mig. Blev trots allt förälskad i en man på mitt jobb, men han är gift och mycket yngre än mig, så det är bara att glömma. När är det min tur?

Marie


EN man med rötter i landsbygden kommer in i ditt liv. Du träffar honom genom hans eller ditt arbete.

Svar: Att du inte tycker om nätdejting och känner att du vill ha något som är på riktigt och verkligen fungerar är inte en svaghet utan en nödvändighet för dig.

Som Oxe men född på hornet mellan Oxen och Väduren är stabilitet, ärlighet och en stark personlighet vad du letar efter och den kombinationen är inte alltid lätt att hitta.

Att du blivit förälskad på jobbet är också väntat eftersom du i det sammanhanget har möjlighet att träffa människor som visar mer än bara ”dejtingyta” Att se andras styrkor och svagheter i aktion, i riktiga, levande, vardagliga miljöer ger dig en bild av vilka de egentligen är och först då kan ditt hjärta riktigt känna sig utmanat.

Det gör visserligen att det kan ta lite tid innan du träffar rätt och att det begränsar miljöerna där du kan se vem eller vilka du är intresserad av men det gör också att när du hittar kärleken (och du kommer att hitta den), hittar en kärlek som är beständig och utvecklande.

Kärleken kommer till dig i år eller nästa år. Eftersom du behöver se människor för vad de verkligen går för är det på arbetet eller hellre i arbetsrelaterade situationer du har störst chanser att hitta kärleken. Att gå vidareutbildningar, vara på seminarier eller i andra situationer där du träffar människor som gör sitt jobb och gör det bra är chanserna störst. Näst störst är de i aktivt föreningsliv, politik eller andra aktiviteter där människor brinner och verkligen arbetar för att utvecklas.

Bra exempel är körverksamhet (i höst när det är OK igen), välgörenhet eller liknande engagemang för andra.

Det gör att april, maj och november-december är dina bästa månader att hitta någon i år.

Korten säger: Kärleken kommer efter en förändring. Nya arbetsuppgifter eller ny arbetsplats ger nya möjligheter. En självisk kvinna öppnar nya dörrar. Mannen du hittar har rötter i landsbygd och kroppsarbete.

49 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page