top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När flyttar jag ihop med min pojkvän?

Fråga Tor och Hanna: Jag har några frågor som jag hoppas få svar på.

1. När kommer jag att flytta? Dröjer det väldigt länge? Flyttar jag själv eller kommer min pojkvän och jag att flytta ihop? Om vi flyttar ihop, kommer det att funka bra?

2. Hur ser min hälsa ut det närmsta året? Kommer jag fortsätta att ha besvär som nu? Jag är orolig!

"Månen"


Det kommer troligen bli läge för en flytt fram mot sommaren

Svar: 1. Ditt och din pojkväns förhållande kommer att ändras ganska snart då han hittar nya prioriteringar i sitt liv. Det är en process som redan påbörjats och som är klar i juli 2020. Alla större förändringar han gör under den perioden kommer att bli varaktiga så ska ni flytta ihop är det här en väldigt bra tid. Ja ni passar bra att leva ihop så där är det blir inga problem, en del strul naturligtvis men inget ni bör knäckas över.

2. Tyvärr så ser det ut som om det dröjer innan din hälsa permanent blir bättre. Du kommer att ha bättre perioder men nästa stora förändring ligger knappt två år fram i tiden. Det är ingen dum idé att vara försiktig så har du saker som bekymrar dig lönar det sig att tala med en läkare. Inte för att det nödvändigtvis är fel på dig men för att det minskar din oro.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page