top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

När får mitt liv fart?

Året började jag ensam och det verkar sluta likaså, hur blir det nästa år utan eller med flickvän? Mitt liv känns ganska så tråkig, får det någonsin riktig fart? Har jag någonting att vänta för livet, då menar jag någonting annat än jobba, sova, jobba???

"Tolvslaget "


Photo by Tom Barrett on Unsplash
En arbetsresa kan ändra allt

Svar: Ge inte upp på 2019 riktigt ännu för vintern är din bästa tid för att hitta kärleken. Det ligger stora förändringar framför dig. En möjlighet öppnas när du minst anar det. (troligen under arbete eller ännu troligare under en resa) och du kommer att ställas inför ett val där då å ena sidan har att fortsätta med ditt liv som det ser ut och å andra sidan satsa på något som är väldigt olikt dig. Om du väljer att ingå i det förhållande du erbjuds kommer du att få försvara ditt beslut. Din omgivning kommer att ha svårt att acceptera ditt beslut från första början men väljer du den relationen så kommer du att ha familj och kärlek som inte kommer att göra dig besviken.

Mina kort antyder också en del saker som nog kan göra svaret mindre kryptiskt. Hon är troligen utländsk och har troligen barn sedan tidigare. Det finns naturligtvis andra val du kan göra men följer du ditt hjärta så kommer du inte att bli besviken.

Det här kommer att ske senast under 2020 och mina kort säger att ni träffas före april

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page