top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

När blir jag gravid?


Jag vet att det är svårt att sia om tid men jag har av tidigare medium fått två olika svar om graviditet! Att jag blir gravid runt ett årsskifte och att det är vinter och kallt ute! Det andra svaret var att graviditet sker under sommarmånaderna! Det kanske är på ett cirka förstås men vad tror du?

"A"


Svar: Astrologin kan ibland vara mera hjälpsam än tarotkort när det handlar om graviditet och andra frågor som rör kropp och hälsa. Enligt ditt horoskop har du fina chanser att bli havande i början av 2022, och i så fall bör bebisen förstås dyka upp mot slutet av året. Om jag måste höfta så drar jag i med november 2022. Så jag håller nog med medium nr 1 snarare än medium nr 2.


Barn har också en tendens att födas i samma månfas som mamma är född i (särskilt döttrar) eller i den omvända (mest söner). Du är född några dagar före fullmåne, så om det nu skulle dyka upp en bebis i november 2022 så är troligaste datumet runt den fjärde, särskilt om det är en tös, och det näst troligaste är runt den tjugonde, särskilt om det är en pojke.


(Skulle det nu inte klaffa med en gång så kan det vara värt att påpeka att du har en bättre chans än normalt att bli gravid hela vägen fram till maj 2023.)

152 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page