top of page
  • Skribentens bildTor

Mycket oskrivet utom karriärslyft och barnchanser.

Vad händer närmaste framtiden för mig(1-2 år)? Barn?

”Nikolina”


 

Svar: Exakta tider vad gäller barn mm behöver jag egentligen födelse tid (timme minut) och ort för att kunna använda astrologin till så det blir lite ”yxigare” och sedan tar jag hjälp av Tarotkorten också - Idag blir det min Hanson-Roberts Tarot Morigana som får arbeta.

De närmaste åren kommer i mångt och mycket handla om praktiska ting, arbete och faktiska omständigheter. Det intressanta är faktiskt inte det utan skälen till varför. Inledningsvis handlar det om nya omständigheter på jobbet. Det kan kännas som ett hinder först men öppnar faktiskt nya dörrar. Ett byte av arbete och eller uppgifter kommer följa med bättre inkomster som följd.


Havandeskap är mycket troligt men omständigheterna kommer inte vara de du hoppats på

Det stor är dock en oväntad, omskakande insikt/händelse som kommer leda till många praktiska hänsynstaganden och leda till en ny, passionerat och villkorslös kärlek.

Tolkning – Omställningar på jobb och förändringar i dina yttre förutsättningar kommer leda till nya möjligheter och att du gör upp en ny livsplan.

Chanserna att den livsplanen INTE har plats för barn just då eller i alla fall att omständigheterna inte är så ideala som du hoppats på. Mitt i detta hittar du en ny passion som ställer allt på ända…

Med stor sannolikhet betyder det att du blir med bar och att du när du blir det inte är på en plats där du är säker på om det är en bra idé.

Korten säger – det är en bra idé som du inte kommer att ångra trots omständigheter och utmaningar.

Att svaren är så kryptiska beror troligen på att det kommer bli rätt omtumlande år framöver med en hel del förändringar och där många saker hänger på vad du GÖR inte på vilka förutsättningar som finns.

Alltså – barn stora möjligheter inom 2 år men allt annat (utom att det går bra karriärmässigt) är ännu ganska oskrivet.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page