top of page
  • Skribentens bildTor

Mr Right?

Hej! Har jag träffat den rätta redan?det vill säga den killen jag är med nu. Eller kommer jag träffa den rätta längre fram? Hur kommer min framtida man vara? Jag träffar en jättesnäll kille men jag har så lätt för att tröttna på killar och då söker jag mig vidare till lite mer spänning. Jag har gått vidare från många väldigt bra killar på grund av att jag tröttnar så fort…

Im


Frågan är inte om han är den rätte utan om han är den rätte för dig...

Svar: Det du bör fråga dig är vad det är du tröttnar på. Tröttnar du på förutsägbarheten? Tröttnar du på det faktum att ”bra killar” ofta har någon form av agenda (typ de vill att förhållandet ska leda någonstans som familj, barn mm)? Tröttnar du på att de INTE verkar ha en plan? Eller är det olika skäl för olika personer.

När du vet varför blir det också lättare att veta om den du ser nu är rätt.

En sak jag kan säga är att ett skäl att du tröttnar är att du själv egentligen inte är redo för att dela så mycket av ditt liv med någon annan, inte ännu och inte där du är nu och det är inget fel med det. Alla människor borde ha rätten att välja sina egna liv efter vilka de är och vad de vill.

Problemet är bara det att det inte är så ofta vi faktiskt stannar upp och känner efter vad det egentligen är vi faktiskt vill med våra liv.

Det är lätt att känna att man vill ha en semester på Maldiverna.

Det är lätt att känna romantik och passion efter en het dejt och det är lätt att känna sig antingen fullständigt tillfreds dagen efter eller att man nog lät tillfället springa iväg lite väl långt.

Det är betydligt svårare att känna vad poängen med att dela ett liv med någon egentligen är

Eller hur barnlängtan är tänkt att växa till förutsättningslös kärlek när barnet väl kommit.

Ditt horoskop kretsar kring fyra saker som som under perioder kommer vara mer eller mindre viktiga för dig.

Ditt hem och din trygghet.

Dina vänner och ditt umgänge.

Ditt arv och vad du lämnar till kommande generationer.

Och din karriär och vad du tillför samhället.

Din längtan att dela ett liv med någon kommer att handla om vad du lämnar efter dig och hur du ser ditt hem och tryggheten du skapar runt dig och just nu är vare sig eller egentligen vad du prioriterar.

Så svaret på din fråga blir – jodå han KAN vara rätt men bara om och när det slår dig att omsorgen för den kommande generationen och viljan att skaffa barn slår till och blir din viktigaste prioritet.

Tills dess passar ni väldigt bra ihop och det finns inget som hindrar att han är rätt om och när dina prioriteringar svänger. Risken är dock att han inte är kvar då eftersom om din partner börjar ställa de ”kraven” eller ibland ens frågorna så tröttnar du och går vidare och gör han det inte är frågan om han är med på att ändra ert rätt bekymmersfria liv tillsammans när dina prioriteringar ändras..

Du behöver dock inte oroa dig så mycket för kärleken är stark i dig och när tiden är rätt kommer du veta det direkt – kanske till och med direkt när du ser ”den rätte”.

Dessutom är det inte bråttom för troligen kommer du inte känna att det är rätt läge förrän du är runt trettio eller lite efter det så njut av livet och kärleken för vad den är nu och känner du att den här killen är den du vill göra allt med för resten av ditt liv är det möjligt även om den stora kärleken ligger framför dig enligt både kort och stjärnor.

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page