top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Motarbetas jag av min chef?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Jag har ett jobb o har arbetat i många år som sekreterare. Vad ser du händer framöver på jobbet? Vad anser chefen om mitt jobb? Jag upplever att han avgränsar mig från övrig personal. Ska jag byta region?

Cina


Det är möjligt att det finns en konflikt men det går inte att komma vidare utan en konfrontation.

Svar: Ditt horoskop ger en bra bakgrund och en bild av hur du tanker och prioriterar i ditt arbete och med sjätte husets spets i Kräftan är du en intuitiv, passioner at stark medarbetare. Dock är valen framöver beroende av avvägningar som korten bäst reder ut så härifrån är det Morigana som får vägleda:

När man har erfarenhet och kunskap på din nivå hamnar man ibland i ett läge där man ser saker innan de egentligen händer. Det gör att spekulationer och tankar ibland får utvecklas så att de tappar propotioner och det i sig skapar problem.

Det finns en spänning på din arbetsplats som inte fanns där förr och den löser du genom att ha ett ärligt samtal med din chef och, om det inte skulle ge någon, HR.

Reder du ut detta nu kommer det en konfrontation och efter det en nystart.

Innan dess bör du sätta dig ner och göra ett själsligt bokslut om var du är och vad du vill göra framöver. Förändring (avseende arbetsuppgifter och arbetsplats) är inte given men det finns en dörr i den riktningen. Frågan är – är det den riktningen du egentligen vill gå.

Finner du svaret på det först blir vägen dit inte rak men lätt att gå.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page