top of page
  • Skribentens bildTor

Mitt liv om ett år

Snälla behöver verkligen svar! Hur ser mitt liv ut 1år framåt, kommer jag och min sambo att vara tillsammans och ha ett bra liv?

IN


Din lycka är inte hotad

Svar: Ditt år ser riktigt bra ut när det kommer till personlig lycka, utmaningar, inkomster och utveckling. Så för dig blir det ett bra år.

Vare sig ditt horoskop eller korten säger ett dugg om ditt förhållande dock och eftersom du frågar utgår jag ifrån att du känner at allt inte riktigt fungerar som det ska. Det är både bra och dåligt eftersom det å ena sidan inte ger dig de raka svar som du söker men också visar att dina bekymmer går att lösa.

Särskilt eftersom du får ett bra och utvecklande, till och med kärleksfullt, år. Samtal, kanske med hjälp av någon, kommer ge mycket och din lycka står inte på spel så vad det än är som oroar dig så är det något som ni kan lösa tillsammans.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page